Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Модельний статут: зручний спосіб оформити товариство з обмеженою відповідальністю

Створено: 2017-11-24 16:07:41Оновлено: 2017-11-24 16:08:30

Виконавчий комітет Криворізької міської ради доводить до мешканців міста корисну інформацію, яка може стати у нагоді при створенні товариства.

При оформленні власного бізнесу найчастіше криворіжці обирають таку організаційно-правову форму, як товариство з обмеженою відповідальністю (скорочено – ТОВ), оскільки вона дозволяє чітко розмежовувати права і відповідальність учасників.

Рухаючись у бік спрощення ведення бізнесу Кабінет Міністрів України Постановою № 1182 затвердив модельний статут – універсальний документ, який влаштує велику кількість потенційних учасників товариства з обмеженою відповідальністю.

Звертаємо Вашу увагу на суттєві  переваги модельного статуту: створення ТОВ, у разі згоди учасників працювати за модельним статутом, вберігає їх від помилок та невдалих формулювань, які могли бути у власному розробленому статуті.

Крім того, процедура реєстрації внесення змін ТОВ істотно спрощується, оскільки за вимогами діючого законодавства при внесені змін до статуту його не має необхідності викладати у новій редакції. Зміни до цього статут може вносити виключно Кабінет Міністрів України, що дає учасникам ТОВ повну захищеність від некоректних дій з боку партнерів.

Витрачайте свій час для заняття улюбленою справою, а виконавчий комітет Криворізької міської ради докладе максимум зусиль для того, щоб Вашу роботу не затьмарювали формальні моменти.

Ми працюємо для Вас!

Контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, майдан Праці, буд. 1, ІІ поверх; тел. (0564) 90-51-53; (0564) 90-51-63; e-mail: [email protected]

 


 

 

 

24 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради