Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Увага! Інспекція з благоустрою виконкому Криворізької міської ради нагадує:

Створено: 2017-11-24 10:50:20Оновлено: 2017-11-24 10:52:33

Правовідносини у сфері благоустрою міста регулюються Правилами благоустрою в місті Кривому Розі, затвердженими рішенням міської ради від 21.10.2015 №4038.

Правила розроблені відповідно до Закону  України  «Про  благоустрій     населених пунктів»,  інших нормативно-правових актів  та  є загальнообов’язковими на території міста.

Відповідно до Правил благоустрою підприємства, установи та організації  зобов’язані  вживати заходи щодо належного утримання території міста у зимовий період:

- забезпечити необхідну кількість інвентарю для прибирання снігу та льоду, запас матеріалу для своєчасного проведення протиожеледних заходів;

- своєчасно вживати відповідні заходи щодо снігоочищення, видалення снігу, ліквідації ожеледиці, обробку протиожеледними матеріалами, у першу чергу місць масового відвідування та користування;   

- прибирати й утримувати територію від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли відведена земельна ділянка не межує з проїжджою частиною вулиці або відстань до проїжджої частини вулиці значна – на відстані 15 м від межі відведеної земельної ділянки;

- забезпечити роботи з очищення дахів від снігу, льоду та бурульок  негайно з  моменту їх виявлення, із забезпеченням безпеки руху пішоходів, збереженням покрівель будинків, зелених насаджень, електромереж, рекламних конструкцій та обов’язковим встановленням тимчасової огорожі на прилеглих територіях.

За порушення Правил благоустрою передбачена відповідальність, установлена Кодексом України про адміністративні правопорушення за          ст. 152, зокрема на громадян накладаються штрафи в розмірі від 340 грн. до 1360 грн.,  на посадових осіб та суб’єктів підприємницької діяльності  -  від 850 грн. до 1700 грн.

Ознайомитися з Правила благоустрою  в місті Кривому Розі  можна  на офіційному сайті міської ради (kr.gov.ua/ua/news/pg/271015737706650_s/).


 

24 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради