Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул: Доки дозволятимуть погодні умови, будемо ремонтувати дороги

Створено: 2015-11-24 16:52:42Оновлено: 2015-11-25 16:39:36

«Ми практично завершили ремонтні роботи на центральних автомагістралях міста. Останній об’єкт - дорога по вулиці Орджонікідзе, - зазначив мер Кривого Рогу Юрій Вілкул,- зараз щільно займаємося внутрішньо квартальними шляхами та дорогами приватного сектору. Крім того, що тут укладається новий асфальт, замінюємо зовнішнє освітлення, виконуємо санітарну обробку дерев. Торік ми відпрацювали такий комплексний підхід на мікрорайоні Сонячний, військовому містечку номер 35 та в інших районах і зараз продовжуємо працювати у такому ж напрямку».

У Кривому Розі розроблена програма асфальтування центральних та внутрішньо квартальних доріг. Її затвердив міський голова. Спочатку року відремонтовано близько 120 доріг. На останній сесії додатково на поточні ремонти автомагістралей, внутрішньо квартальних доріг виділено ще 50 млн. грн.

На разі, підготовчі роботи проводяться на вулицях Подлєпи та Груні Романової. Ведеться асфальтування дороги від мосту через річку Саксагань по вулиці Сеченова з виходом на вулицю Дишинського, що у Жовтневому районі. Загальна площа території, яка ремонтується понад 2,5 тис.кв.м.

«Планується укласти 340 тон асфальту. Вже покладено 120 тон. Матеріал із сучасними домішками і здатний витримати будь-які коливання погоди»,- говорить директор ТОВ «Весташляхбуд» Віталій Мілюков.

Паралельно розпочинається монтування зовнішнього освітлення вздовж вулиці Дишинського: від вул. Казахської до психоневрологічного диспансеру.

Юрій Вілкул поставив завдання максимально використовувати кожний день, доки дозволятимуть погодні умови, з тим, щоб виконати заплановані на цей рік обсяги робіт.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

24 листопада 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради