Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

22 листопада вся Україна з глибоким сумом вшанувала пам’ять мільйонів жертв Голодомору 32-33 років

Створено: 2014-11-24 15:25:34Оновлено: 2014-11-24 15:32:16

Такі дні не лише дозволяють гостріше відчути те, якою ціною українці виборювали своє право на свободу, незалежність, самовизнання, а й об’єднують націю, зміцнюють її непереможний дух.

Вклонитися   всім, хто жив у ті страшні часи випробування, хто не виніс страждань й невинно загинув від Голоду, до пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій прийшли представники громадськості та керівництва міста.

На гранітні плити  у скорботній тиші лягають квіти. У пам’ятному заході взяли участь секретар міського голови Сергій Маляренко, члени міськвиконкому, керівники райвиконкомів, громадськості.

- У цей день ми згадуємо тих, кому не пережив ті страшні роки Голодомору 1932-33 років, - зазначив Сергій Маляренко. - Це чорна сторінка нашої історії, історії України. Але ми повинні пам’ятати про неї, розповідати про те, що тоді відбувалося, своїм дітям, і робити усе, щоб такі дні більше ніколи не повторилися.

 


 

24 листопада 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради