Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Розпочинає роботу новий міжнародний рейс

Створено: 2011-11-24 11:22:16Оновлено:

З 5 грудня 2011 року розпочинає роботу новий міжнародний рейс Кривий Ріг – Москва. Він буде здійснюватись на комфортабельному літаку європейського виробника ATR-42 три рази на тиждень.

На теперішній час дочірнє підприємство ВАТ «Авіакомпанія ЮТєйр» (UTair Aviation) ТОВ «Авіакомпанія «ЮТейр-Україна» виконує щоденні регулярні міжнародні рейси в Москву з Луганську, Харкова, Запоріжжя. Розклад складено таким чином, щоб забезпечити в аеропорту Внуково зручне стикування рейсів із міст України з рейсами в більш ніж 40 міст Росії та зарубіжжя.

Довідки можна отримати в усіх авіакасах і турагентствах міста.

Довідка


Дочірнє підприємство групи «ЮТєйр» - «ЮТєйр-Україна» - засноване в вересні 2008 року. В 2009 році компанія отримала сертифікат експлуатанта громадської авіації України. Виконує регулярні та чартерні рейси в держави близького і далекого зарубіжжя на літаках ATR 42 і Boeing 737-400. Базується в міжнародних аеропортах Бориспіль і Луганськ.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради