Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Кривий Ріг увійшов в ТОП-3 на Всеукраїнському конкурсі «Населений пункт кращого благоустрою та підтримки громадського порядку»

Створено: 2013-10-24 11:25:53Оновлено:

Серед міст –учасників Всеукраїнського конкурсу з благоустрою Кривий Ріг був представлений у номінації «міста з населенням понад 500 тис. чоловік». Серед переможців такі крупні обласні центри як Київ, Одеса - 1 місце, Донецьк, Дніпропетровськ – 2 місце, Кривий Ріг розділив 3 місце зі Львовом.

«Призове місце Кривого Рогу на конкурсі - це висока оцінка роботи, яку ми проводимо останні роки для того, щоб перетворити промисловий Кривий Ріг на місто комфортне для проживання кожного жителя, - сказав міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул,- Разом з тим, незважаючи на таке високе звання, ми добре розуміємо – попереду ще багато роботи, адже наше головне завдання – працювати на благо мешканців, зробити рідне місто ще більш затишним, гарним та зеленим».

У Кривому Розі впроваджується Стратегія розвитку міста, яка включає будівництво об’єктів інфраструктури, місць відпочинку, спортивних споруд. Також діє комплексна програма з благоустрою та озеленення території. На заходи з озеленення та благоустрою лише в 2013 році виділено близько 170 млн. грн.

«Те, що Кривий Ріг, який має серйозне промислове навантаження, посів лідируючі позиції на такому представницькому конкурсі, ще раз засвідчило той факт, що місто стрімко розвивається. Простежується цілком нове бачення в підході до вирішення питань, які стосуються комфорту та якості життя мешканців, - відзначив директор «Інституту розвитку міста» Андрій Нагорний, - Дійсно, протягом останніх 3 років у кожному районі Кривого Рогу з’явилися затишні, облаштовані зони відпочинку, реалізуються великі інфраструктурні проекти. Місто демонструє позитивну динаміку розвитку - і це радує».

Варто відзначити, що в цьому році серед міст Дніпропетровської області Кривий Ріг визнаний кращим з благоустрою та підтримки громадського порядку.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
 (0564)440-04-32, [email protected]



© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради