Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Виставка дитячих малюнків у Центрі «Віза»(«Центр Дії») «Захисники України – від козацтва до сучасності!»

Створено: 2024-09-24 10:53:14Оновлено: 2024-09-24 10:56:54

1 жовтня 2024 року Україна відзначає одразу 3 головних свята для держави: День Захисників і Захисниць України, Покрова Діви Марії (Богородиці) та День українського козацтва. Для нас, українців, ця дата – можливість вшанування мужності та героїзму Воїнів, які захищали й захищають Незалежність і Суверенітет нашої Держави.

Якщо поринути в глибини історії, то саме хроніки українського козацтва є одними з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацт-во було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України.

Нині, втіленням українсь-кого козацтва є Захисники та Захистниці України, які щодня боронять нашу Батьківщину. Мабуть, саме тому, ця тема  не може не надихати юні таланти підростаючого покоління - дітей, які навчаються, розвиваються та живуть в непростих умовах сьогодення.

Тож, традиційно, до Дня Захисників і Захисниць України та українського козацтва в Центрі «Віза» («Центр Дії») розміщено виставку дитячих малюнків «Захисники України – від козацтва до сучасності!», що не тільки плекає патріотичні почуття у молодого покоління, а й радує око замовників послуг та нагадує нам про відвагу та мужність наших героїв!          

#Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua

24 вересня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради