Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулося спільне засідання Комітету з управління впровадження Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 р. та Дорадчого комітету з місцевого економічного розвитку у рамках проекту МЕРМ

Створено: 2014-09-24 16:13:58Оновлено: 2014-09-24 16:56:07

23 вересня 2014 року у виконкомі міської ради відбулося спільне засідання Комітету з управління впровадження Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року та Дорадчого комітету з місцевого економічного розвитку у рамках проекту "Місцевий економічний розвиток міст України" (МЕРМ) під головуванням Криворізького міського голови Вілкула Юрія Григоровича.

У засіданні взяли участь члени Комітету з управління впровадженням стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року: заступники міського голови, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, голови районних у місті рад, голови постійних комісій міської ради, керівники підприємств міста, члени координаційної ради з питань розвитку підприємництва, представники проекту «Місцевий економічний розвиток міст України».

На порядку денному засідання – результати виконання у І півріччі 2014 року завдань Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року та презентація другого демонстраційного проекту "Створення нових можливостей і зручностей у наданні послуг у Центрі надання адміністративних послуг "Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу".

За результатами загального моніторингу виконання Стратегії, станом на 01.07.2014 з 845 завдань та проектів, передбачених для реалізації, виконано 581, що складає 68,7% від запланованої кількості. У стані виконання, на сьогодні, перебуває 199 завдань, що складає 23,6%. І серед завдань, термін виконання яких не настав - 65 завдань та проектів, або 7,7% від загальної кількості.

У цілому на засіданні було представлено лише невелику частину результатів, отриманих в процесі реалізації Стратегічного плану розвитку міста.

Звичайно, за умов політичної та економічної нестабільності вкрай складно займатися стратегічним розвитком, оскільки на перший план виходять питання забезпечення вирішення першочергових соціальних питань.

Вже на початку 2015 року заплановано здійснити оцінювання показників виконання Стратегічного плану за період 2012- 2014 роки. За його результатами буде визначено як змінилися: ІНДЕКС ЛЮДСЬКОГО РОЗВИТКУ та КОЕФІЦІЄНТ МІГРАЦІЇ, що надасть нам можливість зрозуміти наскільки ми наблизились до Стратегічного бачення? І чи вдалося взагалі?

Детальна інформація на офіційному сайті КП ТРК "Рудана"  за гіперпосиланнями: rudana.com.ua/content/засідання-комітету-зі-стратегічного-плану-розвитку-міста, http://www.youtube.com/watch?v=Kbx9YGm38KY

.


 

24 вересня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради