Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Потрібна довідка про перебування на квартирному обліку? Вам у «Візу»!

Створено: 2023-08-24 08:25:11Оновлено: 2023-08-24 08:27:44

Однією з послуг, яка є досить затребуваною серед криворіжців у Центрі «Віза» («Центр Дії»), є послуга «Видача довідки про перебування на квартирному обліку у виконкомі районної в місті ради».

Звернутися за отриманням даної послуги можна як до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»), так і до територіальних підрозділів з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 15.30 (технічна перерва з 12.30 до 13.00), обов’язково з урахуванням попереднього запису, за наступними адресами:

Головний офіс: пл. Молодіжна,1

Тернівський район: вул. Короленка, 1А

Покровський район: вул. Шурупова, 2

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 11

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44

Інгулецький район: пр-т Південний, 1; вул. Гірників, 19

Для отримання довідки необхідно подати заяву встановленого зразка (бланк та зразок заповнення заяви розміщено на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») у розділі Послуги/Послуги виконкомів райрад, послуга №17-05).

Якщо документи подаються особисто, заявник пред'являє документ, що посвідчує його особу, у тому числі копію документу з відображенням інформації в електронному вигляді, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки отриманого з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія».

У разі подання заяви представником додатково подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує його повноваження.

Строк надання публічної послуги до 3 робочих днів.

Здійснити попередню реєстрацію на прийом можна за посиланням https://viza.kr.gov.ua/#/infopages/poperedn_zapys/el_cherga чи QR-кодом.

 

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

24 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради