Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Традиційна виставка дитячих малюнків у Центрі «Віза» («Центр Дії») до Дня Незалежності України

Створено: 2023-08-24 08:28:26Оновлено: 2023-08-24 08:34:13

Команда Центру «Віза» («Центр Дії») щиро вірить, що діти – це майбутнє щасливої та незалежної України!

До дня народження України діти дарують нам, українцям та рідній країні свої світлі мрії.

Тож за доброю традицією, напередодні Головного свята країни, у Центрі «Віза» («Центр Дії») організовано виставку-експозицію дитячих малюнків юних дарувань, що навчаються у художніх гуртках та школах Кривого Рогу.

Мета художньої виставки - показати внутрішній світ дітей, їхні почуття та любов до рідної країни через художнє мистецтво. Представлені малюнки вийшли щирими, яскравими і надзвичайно змістовними. Діти мріють про щастя, мир, любов та про величні досягнення України!

Колектив Центру «Віза» («Центр Дії») щиро вітає всіх зі святом! Бажає міцного здоров’я, прихильності долі, добробуту кожній родині, Миру нашій Україні!  Нехай у ваших родинах панують щастя і добро, на рідній землі засяє сонце злагоди, достатку і процвітання, а небо над Україною завжди буде яскраво блакитним і безхмарним!

 Запрошуємо всіх відвідати виставку та помилуватися творчістю юних художників, отримати позитивні емоції від щирих дитячих малюнків!

Маємо надію, що твори юних талантів викликають позитивні  відгуки, не тільки співробітників ЦНАПу, а й численних наших відвідувачів!

 

Все буде Україна!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

24 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради