Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Увага! Шахрайські дії!!

Створено: 2024-06-24 16:11:12Оновлено: 2024-06-24 16:15:50

(коментує управління розвитку підприємництва виконкому

Криворізької міської ради)

Обсяг завданої шкоди та довгострокові наслідки для бізнесу оцінити важко, адже бойові дії на території нашої країни тривають. Однак, навіть в умовах війни бізнес повинен працювати там, де це можливо, платити податки та давати країні ресурс для продовження оборони.

 Шановні підприємці! Звертаємо Вашу увагу на випадки шахрайських дій, коли невідомі особи від імені Державної податкової служби (ДПС) вимагають перерахування коштів на сумнівні рахунки. Шахраї можуть використовувати підроблені документи та печатки для введення в оману. ДПС наголошує, що жодних подібних вимог вони не надсилають і закликає Вас бути особливо уважними (https://dp.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/794943.html).

Для запобігання діяльності шахраїв просимо Вас будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію, не піддаватись на провокації, та ні за яких обставин не перераховувати кошти, а у разі отримання таких вимог, звертайтеся до правоохоронних органів. Будьте обережні та захищайте свої фінансові інтереси!

Нагадуємо, що консультації щодо започаткування та/або провадження підприємницької діяльності, грантових можливостей для бізнесу, можливо  отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (тел. (564) 92 25 89, e-mail - [email protected]).

Підтримуємо бізнес разом! Працюємо на перемогу!

24 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради