Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Як працює ЦНАП «Віза» з видачі готових документів?

Створено: 2021-06-24 16:20:29Оновлено: 2021-06-25 09:49:51

Для зручностей замовників адміністратори Центру «Віза» під час отримання вхідного пакета документів з’ясовують бажаний спосіб повідомлення про готовий результат надання послуги та спосіб отримання готового результату, а саме: особисто (на вибір замовника у будь-якому територіальному підрозділі Центру «Віза» або у Головному офісі Центру), засобами поштового або телекомунікаційного зв’язку для  е-послуг.

 

В день надходження до Центру«Віза» результату послуги від суб’єкта її надання,  у разі обрання замовником способу отримання -  особисто, на зазначений у заяві номер телефону направляється СМС-повідомлення про готовність документів, наступного тексту: «Документи готові (Код №ХХХХХХ), реєстрація: https://cutt.ly/myPGz6F»,  де номер коду ідентифікує заяву, а посилання для реєстрації – це миттєва можливість відразу зареєструватися в електронній черзі за попереднім записом на видачу документів.

 

А ще про стан розгляду Вашого звернення можливо дізнатись на головній сторінці вебпорталу Центру, скориставшись опцією «Перевір стан документу/справи» без авторизації або в особистому кабінеті  в розділі «Мій кабінет» шляхом авторизації у зручний спосіб (BankID, КЕП, MobileID).

 

Одержати  готовий результат заявники можуть  щодня з 8.00 до 15.30 години, обідня перерва з 12.30 до 13.00 години. Головний офіс Центру працює також щосуботи за тим же графіком роботи. Інформацію про адреси місцезнаходження Головного офісу Центру та територіальних підрозділів, а також графік роботи можна переглянути за посиланням https://viza.kr.gov.ua/#/infopages/subdivisions

 

Звертаємо увагу замовників послуг, що з метою уникнення скупченості людей, на період карантину, Центр «Віза» та його територіальні підрозділи здійснюють видачу готових результатів послуг, виключно за попереднім записом до електронної черги, дотримуючись заходів із запобігання поширенню COVID-19 (наявність захисної маски, дотримання дистанції).


Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його   в   GooglePlay   за   посиланням  https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду:

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua/

 

 

 

 

 

 

 

24 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради