Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Виставка дитячих малюнків з нагоди 249-ї річниці з дня заснування міста Кривого Рогу у Центрі «Віза» ( «Центр Дії»)

Створено: 2024-05-24 11:13:54Оновлено: 2024-05-24 13:17:16

У кожної людини в житті є щось таке сокровенне, найрідніше, без чого не можливо уявити свого життя. Це рідний батьківський край, куточок нашої Батьківщини, близький нашому серцю. Для нас, криворіжців, це наше чудове, квітуче місто, яке ми всі дуже любимо!

Щорічно в останню суботу травня у Кривому Розі відмічають День міста, цьогорічь це 25 травня, в який  відзначається 249-а річниця з дня його заснування.

Традиційно, у Центрі адміністративних послуг «Віза»  («Центр Дії»), за доброю традицією, організовано виставку-експозицію дитячих малюнків юних дарувань, що навчаються у художніх гуртках та школах Кривого Рогу . Кривий Ріг - унікальне місто з найбільшими в Європі залізорудними шахтами та кар'єром, геологічними особливостями та рекордною довжиною!

 Метою створення виставки є залучення вихованців до духовної спадщини свого народу, розширення знань учнів про Кривий Ріг та історію рідного міста. Юні митці зобразили улюблені куточки міста, відомі історичні та архітектурні пам'ятки, минуле, сучасне та майбутнє міста.

 Шановні замовники послуг, колектив Центру «Віза» («Центр Дії») щиро вітаємо вас з нагоди Дня народження нашого рідного міста! Бережіть його, любіть його і прославляйте своїми справами та діяльністю!

Тож запрошують містян насолодитись картинами наших юних талантів!

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

24 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради