Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Міський голова Юрій Вілкул привітав працівників Державної автомобільної інспекції Кривого Рогу з нагоди відзначення професійного свята

Створено: 2012-04-24 06:21:41Оновлено:

20 квітня у відділі Державної автомобільної інспекції Кривого Рогу відбулись урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівників Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ України.

В урочистостях прийняли участь перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації В’ячеслав Задорожний, Криворізький міський голова Юрій Вілкул, Владика Єфрем та інші.

У вітальному слові перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації В’ячеслав Задорожний відзначив велику роль Державтоінспекції Кривого Рогу в забезпеченні порядку на дорогах міста та у підтримці у місті громадського порядку. Співробітники Державтоінспекції міста не обмежуються лише вирішенням питань забезпечення безпеки дорожнього руху на території міста. Її представники приймали активну участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, в забезпеченні порядку у Нагорному Карабасі, в Криму та інших.

Як підкреслив міський голова Юрій Вілкул: «Особовий склад Державтоінспекції міста завжди був прикладом високого професіоналізму, витримки і мужності, який завжди готовий забезпечити безпеку дорожнього руху у найскладніших умовах та вірно служити державі і присязі перед законом і своїм народом».

Історія Державної автомобільної інспекції міста Кривого Рогу починається з 1936 року, коли вона була заснована у нашому місті та налічувала лише 8 співробітників. На сьогоднішній день підрозділ ДАІ обслуговує 196 км доріг, 1067 км вулиць, розташованих на площі понад 42 гектари нашого міста. Цю складну і відповідальну роботу виконують 104 співробітника, кожен з них – справжній професіонал своєї справи.

З початку 2012 року при здійсненні нагляду за дорожнім рухом співробітниками ДАІ на території м. Кривого Рогу виявлено 3790 порушень ПДР, затримано та доставлено в територіальні ОВС 70 осіб по підозрі у скоєнні злочинів і правопорушень, розкрито 21 злочин.

Кращі працівники відділу отримали відзнаки обласної державної адміністрації і виконкому міської ради.

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради