Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2020-03-24 11:44:02Оновлено: 2020-03-24 11:45:25

З метою впровадження додаткових заходів із соціального захисту сімей, в яких виховуються діти з інвалідністю та онкохворі діти, створення для них сприятливих умов у придбанні товарів, лікарських засобів, наданні послуг  –  у місті діє програма "Найкраще – дітям", яка передбачає ініціативу 139 суб’єктів господарювання, з надання знижок у розмірі від 5% до 50% від роздрібної ціни на продовольчі та непродовольчі товари, ліки та послуги (медичні, телекомунікаційні, фото послуги, оздоровчо-розважальні, перукарські, ремонту одягу, побутової техніки). Детально переглянути інформацію про дану програму можна у ресурсі "Учасники муніципального проекту «Найкраще дітям»" на офіційному вебпорталі міста Кривого Рогу "Криворізький ресурсний центр".

На сторінках ресурсу для перегляду доступна інформація про суб’єкти господарювання (учасників проекту) з підпорядкованими їм об’єктами бізнесу, можливістю пошуку їх за районом розташування та видами діяльності (аптека, лікарські засоби, медичні послуги, непродовольчі товари: дитячі товари, взуття, одяг, трикотажні вироби тощо). По кожному об’єкту розміщено адресу їх розташування (з можливістю перегляду на інтерактивній мапі), контактні телефони, керівника, режим роботи тощо.

Переглянути інформацію про проект "Найкраще – дітям" можна за допомогою мобільного додатку "Мій Кривий Ріг — SMART CITY" у версіях для IOS та Android.

24 березня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради