Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2024-01-24 12:08:01Оновлено: 2024-01-24 12:10:34

Вже традиційно офіс «Я-Ветеран» Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») знайомить з новинами, які стануть у нагоді ветеранам та членам їх родин.

За чотирма програмами компенсації за житло ветеранам та членам їх родин Міністерством у справах ветеранів України у минулому році забезпечено виплату коштів на поточні рахунки 2627 особам, з них 1254 – вже придбали житло. ” Детальніше за посиланням.

 

За час дії воєнного стану в Україні видано 44 929 доступних кредитів на загальну суму 181,5 млрд грн. Програму «Доступні кредити 5-7-9%» реалізує Фонд розвитку підприємництва єдиним учасником якого є Уряд України в особі Міністерства фінансів України, що координує усі аспекти діяльності Фонду. Детальніше за поиланням. Також наприкінці минулого року відбувся офіційний запуск Програми «Доступний факторинг» – нового фінансового інструменту в рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» для забезпечення мікро, малого та середнього підприємництва оборотним капіталом.

З умовами участі в програмах та переліком уповноважених банків можна ознайомитись за посиланням.

359 українців визнані переможцями останньої у 2023 році хвилі грантової програми «Власна справа» та отримають від держави 86,5 млн гривень на старт або розширення бізнесу. Загалом у минулому році мікрогранти за цією програмою отримали понад 10 тисяч українців. За грантовою програмою «Власна справа» українці можуть отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн. Кошти можна витратити на придбання або лізинг обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщення. Подати заяву можна за посиланням.

У застосунку Дія можна знайти найближчий Пункт незламності, перевірити в ньому наявність послуг та прокласти маршрут. Це дасть змогу зручно й швидко вибрати найближчий пункт, щоб отримати необхідні опції під час відключень світла, залишатися на зв’язку та мати доступ до інтернету навіть в умовах блекаутів.

 

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі,

Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

 

e-mail: [email protected]

                                                     https://viza.kr.gov.ua/

24 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради