Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул: «Ми відпрацьовуємо всі питання, що стосуються аварійних відключень електроенергії, без відключення житла наших мешканців»

Створено: 2014-12-23 10:10:54Оновлено: 2014-12-23 10:15:21

З 1 грудня у зв’язку із важкою, напруженою ситуацією в енергетичній сфері України запроваджений графік аварійних відключень. Станом на 22 грудня до споживачів електроенергії у Кривому Розі доведений графік відключень обсязі 539 мВт. Міська влада разом із компанією «Дніпрообленерго» вживає усіх заходів, щоб  віярні відключення не торкнулися бюджетної, соціальної сфери, а також  населення.  

«На даний момент ми відпрацьовуємо всі питання без відключення житла наших мешканців. Ми перекриваємо це промисловими підприємствами, - зазначив міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул на селекторній нараді  з питань стану  виконання заходів, передбачених  меморандумами про співпрацю між місцевими органами державної влади, районними електричними мережами та територіальними підрозділами державної служби з надзвичайних ситуацій щодо забезпечення споживачів міст та районів електроенергією в умовах нестабільної роботи енергосистеми, -  на разі, ми працюємо над тими пропозиціями, які нам поступають. Однак,  хотів би звернути увагу на те, що як правило, про відключення ми дізнаємося  так би мовити постфактум. Тож, необхідно змінювати  таку  практику, щоб ми могли впливати на всі питання». 

Задля попередження та запобігання аварійних відключень електрики в оселях городян міська влада  звертається із проханням до мешканців більш економно та заощадливо користуватися електричними приладами.  «Закликаємо  всіх криворіжців мінімізувати  споживання електроенергії в побуті з  8.00 до 11.00 та з 16.00 до 22.00. Було б бажано,  щоб населення в  ці години не користувалося  пральними машинами, електроводопідігрівачами, кип’ятильниками та іншими приладами електроенергії, які мають досить значне  навантаження», - наголосив  заступник міського голови Григорій Вербицький.

 (056)440-04-32, [email protected]   


 

23 грудня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради