Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2017-11-23 10:36:09Оновлено: 2017-11-23 10:37:44

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до календарного плану роботи виконкому міської ради в кабінеті 139 виконкому міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1) 17.11.2017 відбулись громадські слухання з питання обговорення проекту рішення міської ради «Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу.

В обговоренні брали участь члени територіальної громади, суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, Управління патрульної поліції м. Кривого Рогу Департаменту патрульної поліції, відокремленого структурного підрозділу «Криворізький міський відділ лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України» та Держпродспоживслужби.

Основним питанням, що порушувалося на громадських слуханнях, було ознайомлення усіх присутніх із змістом проекту рішення міської ради «Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» та аналізом його регуляторного впливу. Ціллю даного регуляторного акту є посилення контролю за дотриманням вимог нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму, шляхом адаптації та викладення змісту Правил відповідно до принципів державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, а саме: забезпечення ефективності, збалансованості та прозорості застосування норм для суб’єктів господарювання й громадян.

За результатами проведення громадських слухань усі присутні підтримали проект регуляторного акта – проект рішення міської ради «Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу». Запропоновано виконкомам районних у місті рад посилити контроль щодо недопущення впродовж доби перевищення рівнів шуму на захищених об’єктах, а Управлінню патрульної поліції м. Кривого Рогу Департаменту патрульної поліції та Криворізькому відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області посилити контроль за обігом піротехнічних виробів під час новорічних та різдвяних свят.

Під час громадських слухань акцентовано увагу що зауваження та пропозиції до проекту рішення міської ради «Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» приймаються в термін до 24.11.2017 до відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату міської ради і виконкому (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб. 231, 236  тел. (0564) 74-88-64;

92-13-01, електронна адреса: [email protected].


 

23 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради