Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії») на DIGITAL FORUM: Дієвий ЦНАП 4.0

Створено: 2023-10-23 14:12:08Оновлено: 2023-10-23 14:16:24

Всеукраїнський  DIGITAL FORUM: Дієвий ЦНАП 4.0, який відбувся 19 та 20 жовтня в м. Києві - це прекрасна можливість зустрітися з однодумцям, обмінятися досвідом та кращими практиками у сфері адміністративних послуг.

Учасники форуму з кожного регіону мали можливість поспілкуватися та ознайомитися з принципами подальшого формування державної політики у сфері надання адміністративних послуг, запровадження цифрових інструментів на найближчу перспективу, а також налагодження співпраці та взаємодії для забезпечення доступу до якісного державного сервісу.

Ми прийняли участь у дискусійних панелях з чудовими спікерами з Міністерства цифрової трансформації, Міністерства у справах ветеранів, Міністерства соціальної політики, Міністерства юстиції та представниками центральних органів виконавчої влади – Державної міграційної служби, Державної податкової служби України, Головного сервісного центру МВС України, Державної інспекції архітектури та містобудування України. Отримали відповіді на актуальні питання. В свою чергу, поділилися своїм досвідом організації роботи офісу послуг для Захисників, Захисниць та членів їх родин «Я – Ветеран» в Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради.

«Драйвер інноваційних змін. Цифровий ЦНАП» - саме таку відзнаку від Міністерства цифрової  трансформації отримав Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради.  Ця відзнака - результат мотивації керівництва міста та злагодженої командної роботи всіх адміністраторів Центру «Віза» («Центр Дії»), прагнення бути кращими у своїй справі, здобувати довіру наших замовників послуг та невпинно рухатися вперед.

 

 

 

Ми на вірному шляху в своїх планах!  Разом до Перемоги!

23 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради