Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сервіси Дії, які можуть бути у нагоді

Створено: 2023-08-23 13:25:51Оновлено: 2023-08-23 13:30:00

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») завжди намагається бути у вирі подій і тому, робимо для Вас добірку сервісів Дії, які стануть у нагоді:

1.   Дія.Підпис. Дедалі більше українців підписують документи просто кліпнувши очима. Дія.Підпис це - кваліфікований електронний підпис, який дає змогу підтвердити цілісність електронного документа та ідентифікувати підписувача. Скориставшись  Дія.Підписом  можливо підписати будь-який PDF-документ — заяву про відпустку, договір оренди або договір на навчання дитини в школі. Також, Дія.Підпис використовується для входу майже в усі системи держустанов — портал Дія, Електронні кабінети платника податків та водія чи портал Пенсійного фонду.

При цьому, документи, засвідчені Дія.Підписом, мають таку ж юридичну силу як і підписані власноруч. А ще, це захищено та безпечно.

     Після авторизації в застосунку Дія необхідно:

   - перейти в меню – Дія.Підпис;

   - активувати Дія.Підпис;

   - пройти перевірку за фото;

   - вигадати 5-ти значний код до Дія.Підпису.

2. Подати заяву про шлюб.     На порталі Дія можна подати заяву про державну реєстрацію шлюбу й одразу обрати місце, час, формат та зал, де пройде церемонія. Весь процес триває менше 15 хвилин, а скористатися послугою можуть громадяни України, старші 18 років та які мають електронний підпис.

    Для подачі заяви про шлюб на порталі  Дія, необхідно:

    - Авторизуватися на порталі Дія та перейти у розділ «Сім’я».

    - Обрати послугу «Заява про шлюб».

    - Заповнити заяву, обрати час та місце реєстрації шлюбу, церемонію у святковій залі та інші додаткові послуги.

    - Сплатити адміністративний збір.

    - Підписати заяву електронним підписом.

    - Ваш партнер отримає посилання на заяву електронною поштою. Він має авторизуватися у особистому кабінеті на порталі Дія, перейти за посиланням з пошти та підписати заяву електронним підписом.

    Обраний ДРАЦС,  надішле Вам результат розгляду заяви та деталі щодо церемонії на електронну пошту. Вам залишається лише з’явитися у ДРАЦС у день одруження. 

    Зверніть увагу!  Подати заявку на порталі Дія можливо лише у  Покровський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

 

Ми працюємо для Вас!

 

Отримуйте всі переваги «Цифрового світу» без черг та зайвої втрати часу!

 

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

[email protected]

https://viza.kr.gov.ua

23 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради