Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії»): вітає з Днем Прапора та Днем Незалежності України

Створено: 2023-08-23 13:07:28Оновлено: 2023-08-23 13:12:04

Шановні замовники послуг!

Щиро дякуємо Вам за довіру до Центру «Віза» («Центр Дії») та за позитив, який ми даруємо один одному та вітаємо Вас із величними національними святами – з Днем Державного Прапора та 32-ю річницею Незалежності України!

Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу Батьківщину, а синьо-жовті прапори майорять у всіх частинах світу, символізуючи незламність та єдність українського народу!

Адже Український Прапор є символом пшениці в степах під блакитною аркою неба та уособлює споконвічне прагнення народу до миру.

День Незалежності – це свято кожного з нас, тому що незалежність у нашій крові, у наших серцях і душах, у любові й шані до нашої Батьківщини, мови, культури та традиції!

Цікаві факти: за відомостями з Реєстру Криворізької міської територіальної громади, у День Незалежності свою 32 річницю святкують 30 мешканців нашого міста. Щиро вітаємо їх та зичимо миру, добробуту та щастя! А також у нашому місті проживають мешканці чиє прізвище походить від назви нашої неньки України. Так, наприклад, 2 пані носять прізвище Україна, а прізвище Українець носять 62 криворіжця, серед яких: 32 чоловіків та 30 жінок.

 

 

Центр «Віза» («Центр Дії») #Разом до Перемоги!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):

 

e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua

 

 

23 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради