Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Дорогі криворіжці! Шановні громадяни, які знайшли прихисток у нашому місті!

Створено: 2023-08-23 09:27:29Оновлено: 2023-08-23 09:28:23

Щиро вітаємо з головними державними святами – Днем Державного Прапора України та 32-ю річницею Незалежності України.

Для кожного з нас ці свята символізують національні єдність, свідомість, гордість і шану до рідної землі, традицій державотворення та славної історії країни на шляху до її самостійності.

У 2023 році Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. У час надскладних випробувань ми згуртувалися і, кожен на своєму фронті, щодня ведемо боротьбу з ворогом, наближаючи Перемогу.

Завдяки героїзму наших збройних сил, разом з вами, дорогі земляки, ми захищаємо рідний Кривий Ріг. Щодня, і так вже більш ніж півтора року, допомагаємо захисникам і захисницям, внутрішньо переміщеним особам, яких  у місті понад 80 тисяч. Продовжуємо опікуватися найменш захищеними мешканцями у межах комплексної муніципальної Програми соціального захисту. Зараз найголовніше – підтримати кожного мешканця, зберегти те, що маємо. А після Перемоги продовжимо розвивати рідний Кривий Ріг та Україну!

Давайте разом святкувати нашу Незалежність, об'єднані в єдиній любові до Батьківщини. Нехай український прапор завжди розвивається з гордістю, а народ процвітає в мирі та злагоді.

Віримо в  нашу неминучу Перемогу та підтримуємо Збройні сили України!

Зі святом!

 

 

Секретар міської ради        – виконуючий

обов’язки Криворізького міського голови                         Юрій ВІЛКУЛ

 

23 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради