Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2024-05-23 14:14:46Оновлено: 2024-05-23 14:19:49

Вже традиційно офіс «Я-Ветеран» Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») знайомить з новинами, які стануть у нагоді ветеранам та членам їх родин.

Стартувало бета-тестування е-Посвідчення ветерана у Дії, щоб прискорити процес повноцінного впровадження сервісу у мобільному застосунку і електронний документ набув юридичного статусу. Це дасть можливість значно спростити доступ до пільг, компенсацій та послуг, які гарантовані державою особам із відповідним статусом, адже замість паперового посвідчення можна буде використовувати електронне. І всі дані будуть доступні у вашому смартфоні. Щоб взяти участь у тестуванні, зареєструйтесь у чатботі.

 

 

Флагманський проєкт “Автошколи для осіб з інвалідністю” реалізується у рамках ініціативи “Без бар’єрів” Першої леді України Олени Зеленської. Ветерани війни та члени їх сімей, які мають інвалідність із порушенням опорно-рухового апарату, можуть безкоштовно пройти навчання у таких автошколах в рамках професійної адаптації за рахунок коштів бюджетної програми Міністерства у справах ветеранів України.

 

 

 

Добірка корисних ресурсів із психологічної підтримки.Пошук допомоги – не прояв слабкості. Тому якщо ви відчуваєте потребу у психологічній підтримці – скористайтеся всіма доступними інструментами.

 

 

 

 

 

Міністерство оборони України створило онлайн-платформу «Військовий асистент», яка призначена для надання допомоги захисникам під час проходження служби або у випадку звільнення з неї. Знайти онлайн-платформу ви можете за посиланням.

 

 

 

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі

 

Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

 

e-mail: [email protected]

                                                     https://viza.kr.gov.ua/

 

23 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради