Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ (ОРДЕР) НА ВИДАЛЕННЯ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ – РОЗ’ЯСНЮЄ ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2023-03-23 13:21:29Оновлено: 2023-03-23 13:23:36

Зелені насадження є елементом об’єктів благоустрою населеного пункту і  порядок їх утримання регулюється Законом України «Про благоустрій населених пунктів».           

       Видалення зелених насаджень проводиться лише після отримання дозволу (ордеру) на видалення зелених насаджень.

       Відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах видалення зелених насаджень здійснюється у разі:

  • виконання підготовчих і будівельних робіт на об’єктах;
  • знесення аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також самосійних і порослевих дерев з діаметром кореневої шийки не більш як 5 сантиметрів;
  • ліквідації аварійної ситуації на інженерних мережах населеного пункту;
  • відновлення світлового режиму в житловому приміщенні, що затіняється деревами;
  • проведення ремонтних та експлуатаційних робіт в охоронній зоні повітряних ліній електропередачі, на трансформаторній підстанції і розподільному пункті системи енергопостачання, мережі водо-, теплопостачання та водовідведення, телекомунікаційній і кабельній електромережі;
  • досягнення деревом вікової межі;
  • ліквідації наслідків стихійного лиха, аварійної та надзвичайної ситуації.

Для отримання дозволу (ордеру) громадянам або юридичним особам необхідно звернутися до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») або його територіальних підрозділів та подати відповідну заяву. До заяви необхідно буде додати схему земельної ділянки з розміщенням зелених насаджень, що підлягають видаленню, а також документ, що засвідчує повноваження, якщо заява подається представником.

Нагадуємо нашим замовникам, що з метою уникнення скупченості людей, Центр «Віза» та його територіальні підрозділи здійснюють прийом та видачу готових результатів послуг, виключно за попереднім записом.

Отже, нагадуємо, що записатись на прийом Центр «Віза» («Центр Дії»)  можна скориставшись одним із зручних для замовника способом:

  1. Через вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), в розділі «Попередня реєстрація» перейшовши на сторінку «Запис на прийом» або за допомогою QR-коду.
  2. У мобільному застосунку «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза» («Центр Дії») (телефон на базі Android), попередньо завантаживши його з GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ICkyuJA або за допомогою  QR-коду.

        Нагадуємо, що відновлено можливість запису на прийом до  Центр «Віза» («Центр Дії») скориставшись чат-ботами в месенджерах Viber та Telegram.

 

 

Ми працюємо для Вас!

Центр “Віза” (“ЦентрДії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

 

23 березня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради