Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дія») в цифрах і фактах

Створено: 2022-03-23 09:27:40Оновлено: 2022-03-23 09:30:19

Військовий стан в Україні вніс певні корективи в роботу Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дія») виконкому Криворізької міської ради, але незважаючи на це, ВАША DIGITAL «ВІЗА» працює та ділиться результатами роботи вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дія») за лютий місяць поточного року.

     Як свідчать дані Google Аналітики, кількість переглянутих сторінок в порівнянні за січень місяць збільшилась у 3 рази і становить        170 664 сторінок. Відвідали вебпортал Центру «Віза» («Центр Дія»)  123 645 користувачів – це у 8 разів більше, ніж за минулий місяць. Жінки, і в цей раз, не поступаються першістю чоловікам – їхнє співвідношення складає 67% до 33% відповідно. Щодо віку наших користувачів, то найактивнішими залишаються особи у віці 35-44 роки – їх у нас 29,09%, а кожен п’ятий користувач - старше 65 років.

 Кількість наших користувачів, які відвідують сторінки вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дія») за допомогою смартфонів значно зросла та складає 68,1% (для порівняння – у січні цей відсоток складав  49%), що вкотре свідчить про актуальність доступу до «Візи» у форматі  24/7 у будь-якому місці!

 Географія відвідувачів вебпорталу Центру «Віза»              («Центр Дії») яскраво демонструє його популярність серед україномовних жителів інших країн. Так, у лютому поточного року нашими читачами стали мешканці 40 країн світу!  На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Польща, Німеччина, Сполучені Штати та Нідерланди. Кількість міст, в яких проживають відвідувачі вебпорталу 277. До топ-5, крім Кривого Рогу, увійшли також Київ, Дніпро та Вінниця, крім того, неабиякий інтерес до вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») проявили у лютому мешканці міста Одеси.

Шановні користувачі! Ми й надалі наповнюватимемо вебпортал Центру «Віза» («Центр Дія») найсвіжішою та найкориснішою інформацією задля Вашої зручності та чекатимемо Вас на його просторах!

Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

 

23 березня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради