Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЗАКЛИКАЄМО - БЕЗ НАГАЛЬНОЇ ПОТРЕБИ НЕ ЗВЕРТАТИСЬ ДО ОФІСІВ ПОСЛУГ З РЕЄСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ!

Створено: 2020-03-23 16:20:13Оновлено: 2020-03-23 16:22:22

З 12 березня в Україні запроваджено тритижневий карантин та низка інших обмежувальних заходів через пандемію коронавірусу. Водночас управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради  продовжує роботу задля задоволення  невідкладних потреб населення.

Закликаємо криворіжців утриматися від відвідування «офісу реєстрації бізнесу» управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради (майдан Праці, 1) у період карантинних заходів без нагальної потреби або при симптомах ГРВІ, грипу чи коронавірусу.

У разі нагальної потреби у відвідуванні «офісу реєстрації бізнесу» управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради, просимо звертатися заявникам без «групи підтримки», оскільки 30% наших відвідувачів приходять разом з родичами,друзями та знайомими, «за компанію».

РАЗОМ З ЦИМ, МИ НАГАДУЄМО, що майже всі послуги у сфері реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців надаються онлайн, за наступними посиланнями: online.minjust.gov.ua та igov.org.ua.

ПОСТАВТЕСЯ СВІДОМО ТА ВІДПОВІДАЛЬНО ДО СИТУАЦІЇ!

ЗАЛИШАЙТЕСЯ ВДОМА!

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА БЛИЗЬКИХ!

 

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:

м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected]

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected]


23 березня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради