Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До уваги суб’єктів декларування та членів їх сімей!

Створено: 2017-03-23 09:12:43Оновлено: 2017-03-23 09:20:01

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» суб’єкти декларування визначені законом, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію про майно, доходи  особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Звертаємо увагу осіб, у власності яких є нерухомість на те що, у декларації необхідно зазначати загальну площу об’єкта нерухомого майна (квартири, земельної ділянки), адресу його місця розташування,  розмір частки  у спільній власності, реєстраційний номер об’єкта нерухомості, а для земельних ділянок - їх кадастровий номер.

Якщо з певних причин суб’єкту декларування невідомі вищевказані відомості про належну йому нерухомість, то вони можуть звернутися до виконкому Криворізької міської ради, який є суб’єктом державної реєстрації прав, за отриманням такої інформації.

Для того щоб отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо певного об’єкта нерухомого майна необхідно:

  1. Звернутися до адміністратора Центру адміністративних послуг «Віза» або до державного реєстратора Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради (м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО буд. 30, каб. №101).
  2. Мати при собі оригінал документу, що посвідчує особу заявника та ідентифікаційний код.
  3. Сплатити визначений законом адміністративний збір у розмірі 0,025 прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Зауважимо, що інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно можна отримати і в електронному вигляді.


 

23 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради