Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі провели майстер-клас з бізнесу для молоді та підприємців-початківців

Створено: 2022-02-23 14:00:50Оновлено: 2022-02-23 14:03:58

Організаторами заходу виступили Центр розвитку креативної економіки Кривого Рогу у партнерстві з Групою Метінвест під егідою Криворізької міської ради. Захід відбувся в IT HUB Coworking.

18 лютого Школа креативної економіки запустила навчання для молоді Кривого Рогу. Перший майстер-клас був присвячений тому, з чого і як почати бізнес. Спікером виступив Віталій Лубінець, керівний партнер та CEO клубу підприємців WIN WIN CLUB. для студентів та підприємців-початківців.

Окрім того, Віталій - успішний підприємець із 15-річним бізнес-досвідом у різних галузях – від івент-менеджменту до інвестицій у стартапи та фінтехи – допоміг більш ніж 70 учасникам заходу розібратися з ключовими питаннями відкриття власної справи. А саме:

  • З якими труднощами стикається підприємець під час старту, «розгону», зростання бізнесу. Які етапи проходить бізнес.
  • Як не «перегоріти» та не кинути все.
  • Філософія/психологія підприємця vs найманого працівника: в чому різниця.

Ці та інші питання спікер розкрив, презентуючи реальні кейси з власного досвіду.

Віталій  підкреслив необхідність з’ясовувати умови «виходу» з бізнес-партнерства, перед тим як тільки його розпочинаєш. Він також порадив, якщо у вас є бізнес-ідея, не потрібно «лежати на дивані і тримати її в голові», а краще почати її реалізацію та шукати бізнес-партнерів.

Команди учасників виконували завдання – придумати та презентувати найбезглуздішу бізнес-ідею. Ідеї виявились досить цікавими: від smart socks - одна шкарпетка шукає іншу, до тарілки, яка рятує безпритульних тваринок у зимовий період, підігріваючи воду або їжу.

Під час підготовки презентацій учасники прокачали навички роботи в команді. Усі виступаючі наголосили, що вони супер-важливі для успішного результату.

Школа креативної економіки – освітній проєкт Центру розвитку креативної економіки. Центр допомагатиме молоді з навчанням, експертизою, доступом до фінансування та умовами для реалізації їх ідей: коворкінгами, лабораторіями, виробничими просторами, бізнес-акселераторами. Пілотний проєкт, Центр креативної економіки, наразі створюється в Кривому Розі за моделлю державно-приватного партнерства. Державний партнер – Криворізька міська рада, приватний партнер – Центр розвитку креативної економіки Кривого Рогу. Проєкт підтримується K.FUND, GoLocal та Групою Метінвест. Глобальна філантропічна організація Luminate підтримує грантом розвиток теми цифрових прав та прав, пов’язаних із використанням даних.

23 лютого 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради