Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У цьому році в театрі «Академія руху» буде відкрита Мала сцена, яка стане майданчиком для творчих експериментів криворізьких акторів

Створено: 2018-02-23 16:15:17Оновлено: 2018-02-23 16:17:16

Мер Юрій Вілкул проконтролював хід виконання капітального ремонту академічного театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху».

Масштабний проект капітальної реконструкції «Академії руху» проводиться в кілька етапів. Роботи виконані вже на 90%. Повністю замінено покрівлю, встановлено нові вікна, утеплений фасад, оновлено системи кондиціонування, опалення, водовідведення, відремонтовано внутрішні приміщення. Зроблена нова сцена з сучасним механічним, освітлювальним і звуковим обладнанням, мультимедійним екраном.

У ході робочої наради мер поставив перед будівельниками завдання на цьому тижні розпочати ремонт санітарних кімнат з облаштуванням зручностей для людей з обмеженими можливостями. Також, до кінця року необхідно упорядкувати територію, що веде до Малої сцени і запустити сцену в роботу.

«Завдяки підтримці мера Юрія Вілкула наш академічний театр отримав нове життя. Якщо в інших містах театри під загрозою закриття, то в Кривому Розі ми бачимо, що робиться все, щоб театральна культура розвивалася. Для нас, творчих людей, дуже важливо, що нас чують і реально допомагають, створюють чудові умови для вдосконалення і творчого пошуку », - сказав заслужений діяч культури України Олександр Бєльський.

Важливо відзначити, що Мала сцена в театрі «Академія руху» - це абсолютно нова форма концепції роботи з глядачем, буде створений ефект безпосереднього спілкування акторів з присутніми в залі.

Також, у 2018 році з міського бюджету виділено кошти на ремонт даху в музичній школі №13, капітальний ремонт ПК «Тернівський». У палаці культури замінять вікна, буде оновлено фасад, у парку біля палацу культури впорядкують територію, зроблять танцювальний і дитячий майданчики. Також, будуть підготовлені проекти щодо заміни комунікацій в дитячій бібліотеці, виставковій залі.


 

23 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради