Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Учасник АТО Олег Ляденко привітав криворіжців з Днем визволення міста і подякував за підтримку солдат-криворіжців

Створено: 2018-02-23 14:13:54Оновлено: 2018-02-23 14:15:56

Командир взводу глибинної розвідки Олег Ляденко, який отримав поранення під час звільнення  селища Новоолександрівка Луганської області пройшов лікування у військовому шпиталі. Перед відправкою на реабілітацію він приїхав до рідного міста, щоб від імені криворіжців, які несуть службу на Сході країни,  привітати жителів міста з 74 –ю річницею Визволення Кривого Рогу.

Олег Ляденко сказав: «Сьогодні Кривий Ріг  - мирне місто, воно  живе і розвивається. І це особливо відчуваєш, коли приїздиш з передової. Тому, я від душі привітав мера Юрія Григоровича, і вітаю всіх криворіжців з Днем визволення нашого міста!»

Дякую за ту підтримку, яку місто надає хлопцям, які зараз у зоні АТО! Від них також хочу передати вітання рідному Кривому Рогу! Ми разом! Коли такі події об'єднують усіх нас, я впевнений - все обов'язково буде добре! Зі святом, дорогі ветерани, зі святом, шановні криворіжці!».

За час участі в бойових діях в зоні АТО депутат криворізької міськради, командир взводу глибинної розвідки 74-го окремого розвідувального батальйону Олег Ляденко отримав  високі нагороди.

За особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність і самовідданність ,  під час  захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку він нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, також відзначений Почесною нагородою Міністерства оборони «За зразкову службу», нагороджений нагрудним знаком «За військову доблесть», удостоєний відзнаки Міністерства оборони України "Доблесть і честь".

Криворіжці добре знають Олега Ляденко. За його словами, після проходження необхідної реабілітації він має намір повернутися в свою частину і продовжити виконувати військові обов'язки.


 

23 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради