Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі пройшли урочистості до Дня Соборності та Свободи України

Створено: 2014-01-23 16:04:17Оновлено:

У Кривому Розі пройшли урочистості до Дня Соборності та Свободи України

День Соборності в  Україні відзначають з 1999 року. 22 січня – один  із найважливіших днів в історії нашого народу. Він є особливим, оскільки об’єднав в собі дві різні за змістом, але єдині по духу історичні події –підписання у 1919 році  Акту  возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Республіки  та встановлення у 2011 році Президентом України Віктором Януковичем Дня Соборності та Свободи України. Забезпечення національної єдності та громадської злагоди є одним із пріоритетних завдань Президента України. Своїм Указом керівник держави підкреслив прагнення об’єднати громадян України навколо процесу побудови сильної, єдиної і вільної держави.

22 січня у всіх районах  Кривого Рогу пройшли урочисті заходи до Дня Соборності та Свободи. Представники міської влади, народні депутати України, духовенство, керівники підприємств, організацій та установ, учні та студентство поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, що у Центрально-Міському районі.

«Криворіжці ніколи не забувають - держава у нас одна. Всі ми прагнемо зберегти найдорожче: мир, спокій та злагоду в суспільстві, стабільність, працю й добробут, духовні цінності нації, - зазначив  секретар Криворізької міської ради Сергій Маляренко, - цього можливо досягти, тільки виявляючи повагу до людської гідності, свободи, демократії та справедливості.

Впевнений, що ми зможемо побудувати економічно й духовно багате Криворіжжя, на яке рівнятимуться інші міста України і яким пишатимуться наші нащадки». 

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net   
polit
_krivoy_rog@mail.ru


 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради