Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ШАНОВНІ ЗАМОВНИКИ ПОСЛУГ!

Створено: 2017-12-22 14:48:27Оновлено: 2017-12-22 14:52:22

Криворізькою міською радою 20 грудня 2017 року ухвалено рішення, направлені на удосконалення організації роботи по наданню якісних послуг влади криворіжцям.

Що нового для споживачів послуг «Візи»?

Для зручностей затверджено єдиний перелік послуг, які виконуються через Центр адміністраторами, державними реєстраторами, повноважними представниками відповідних служб, що задіяні в його роботі (а їх – 25). Кожній послузі присвоєно унікальний код – це надасть змогу швидко орієнтуватись при замовленні послуг. Для покращення доступності послуг визначено механізми виїзного (мобільного) обслуговування споживачів із використанням Мобільних кейс – офісів, які вже обслуговують людей з особливими потребами на дому та Мобільного офісу муніципальних послуг.

Замовити мобільні послуги «Візи» можливо зателефонувавши на «гарячу» телефонну лінію 0-800-500-459 (безкоштовно), або залишити письмову заяву в Центрі «Віза», на сайті виконкому Криворізької міської ради (http://kr.gov.ua/) чи веб-порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krogerc.info/ua/ service_center.html) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза», а також у вигляді електронного звернення на електронну адресу [email protected].

На 2018 рік заплановано подальший розвиток нових зручних сервісів відповідно до Програми розвитку нових технологій муніципального менеджменту – створення веб-порталу Центру «Віза» з електронними кабінетами, придбання спеціальних сенсорних кіосків для доступу до електронних послуг споживачів, у т.ч. з особливими потребами, організація скайп-зв’язку адміністраторів з відвідувачами. Заплановано подальший розвиток системи інформаційного забезпечення наших споживачів, популяризація послуг.

Ми прагнемо, щоб послуги наші мешканці отримували доступно і якісно. Тому, готові до діалогу та чекаємо на Ваші пропозиції і через інтерактивну рубрику «Активний громадянин» (http://aktiv.kr.gov.ua/).

Якщо у Вашому мобільному пристрої є мобільний додаток для сканування

QR-коду

 


Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

22 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради