Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Святкуємо Новий рік і Різдво - 2016!

Створено: 2015-12-22 08:33:20Оновлено: 2015-12-22 09:00:36

З метою створення умов для змістовного дозвілля та піднесеного настрою під час новорічних та різдвяних святкувань, на виконання розпорядження міського голови від 10.12.2015 №239-р «Про організацію та проведення міських новорічних і різдвяних заходів» організовано проведення заходів щодо якісного торговельного та побутового обслуговування мешканців та гостей нашого міста.

Вже з початку грудня суб’єкти господарювання прикрасили фасади об’єктів бізнесу, прилеглі до них території креативно стилізовано за новорічної та різдвяною тематикою.

Майже в кожному об’єкті торгівлі проводяться виставки - продажі продовольчих та непродовольчих товарів, кондитерських наборів, святкової атрибутики.

Широкий вибір якісної продукції за акційними пропозиціями, знижками пропонують об’єкти мережевої торгівлі «Метро», «Ашан», «Сільпо», «АТБ», «Варус», «Брусниця», «Комфі», «Фокстрот», «Епіцентр».

В закладах ресторанного господарства розроблено святкові меню для проведення передноворічних, новорічних, різдвяних заходів, корпоративів: відвідувачі мають нагоду досхочу поласувати вишуканими стравами, розробленими з урахуванням особливостей наступного року Вогняної Мавпи, покровительки креативу та творчості, пізнати та скуштувати європейську кухню.

Центральна ялинка у парку «Героїв» Дзержинського району на проспекті Металургів до 19 січня 2016 року пропонує відвідувачам насичену культурну програму, виступи творчих колективів, аніматорів, широкий вибір розваг, смачних святкових страв, меду, подарунків, сувенірів, авторських робіт. Заходи розроблено аби бути максимально незалежними від погодних умов та створювати святкову зимову атмосферу. Протягом усього періоду роботи ялинкового містечка заплановані благодійні акції для дітей з особливими потребами. Такі ж ялинкові містечка працюють в кожному районі міста.

Свято відбудеться і на основних ринках міста. Безпосередньо товаровиробники продуктів харчування і сільгосппродукції з Криворізького, Софіївського, Апостолівського, Широківського, П’ятихатського, Нікопольського та інших районів області, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської, Полтавської та інших областей на передноворічні ярмарках з 25 по 27 грудня пропонують м'ясні й ковбасні вироби, плодо - овочева продукція, молочні і кондитерські вироби, олія, мед, бакалійні товари та інші продукти харчування:

Активно у цьому році передноворічні та різдвяні послуги суб’єкти господарювання пропонують для пошиву карнавальних костюмів, святкового одягу на новорічні вечірки і дитячі свята, створення новорічних зачісок, макіяжу, манікюру.

Звичайно ж, яке свято свята без головного атрибуту – новорічної ялинки!

У цьому році підтвердженням легальних хвойних дерев та правомірності їх реалізації є наявність уніфікованого засобу маркування. Для цього спеціально розроблену самоклейну етикетку склеюють навколо стовбура ялинки. Повторне її використання неможливе, оскільки при розклеюванні штрих-код розривається. Разом із самоклейними етикетками можна викорис- товувати бирки, які були закуплені в минулі роки.

Відповідно до етикетки або бирки, що кріпиться на стовбур, кожному деревцю присвоюється індивідуальний номер та ведеться їх реєстр. Хвойні дерева, продаж яких здійснюється «стихійно», без уніфікованих засобів маркування, мають сумнівне походження.

За інформуванням виконкомів районних у місті рад для легального продажу новорічних хвойних дерев пропонується організовувати роботу ялинкових базарів з продажем живих хвойних дерев, прикрас до них на ринках міста. З питання організації роботи ялинкових базарів в інших місцях пропонуємо суб’єктам господарювання звертатись безпосередньо до виконкомів районних у місті рад за територіальністю.

Все, що суб’єктами господарювання пропонується до Нового року і Різдва Христового – 2016 буде оцінено у ході огляду, який проводиться з 21.12.2015 по 14.01.2016, управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради спільно з відділами розвитку підприємництва виконкомів районних у місті рад.

Огляд передбачено провести за такими номінаціями: «Все місто яскраво сяє, зимові свята радо зустрічає!» - зовнішній вигляд об’єктів бізнесу, креативність підходу до святкового оформлення екстер’єру; «Від Миколая до Різдва Дід Мороз несе дива» - маркетингові пропозиції, новорічні та різдвяні акції, знижки, дисконти; «Хто оселю прикрашає до того свято поспішає!» - продаж прикрас до новорічних ялинок, столу, новорічної атрибутики;  «Смачних і святкових ідей океани пропонують гостям у меню ресторани» - новорічні меню у закладах ресторанного господарства; «На ярмарку вигідно, весело, зручно, все необхідне там є безперечно!» - святкові ярмарки на основних ринках міста за участю виробників сільгосппродукції; «Гарно шити – яскраво жити» - пошив карнавальних костюмів, святкового одягу на новорічні вечірки, дитячі свята;  «Яскравий образ – запорука успіху у новому році» - створення новорічних зачісок, макіяжу, манікюру в салонах та перукарнях; «Красуня- ялинка на Вас вже чекає, без неї свято в дім не завітає» - продаж хвойних дерев  на  ялинкових базарах.

Бажаємо всім гарних покупок, веселого настрою з вірою у краще майбутнє нашої України!


 

21 грудня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради