Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул привітав мешканців міста із Днем Святого Миколая

Створено: 2014-12-22 09:29:00Оновлено: 2014-12-22 12:36:42

За доброю традицією   День Святого Миколая   мешканці Кривого Рогу відсвяткували у   головному ялинковому містечку.  Цього року воно вимушено  змінило  звичне місце розташування перед  будівлею міської  ради  і  перемістилося до парку Героїв. Але від того містечко стало лише  кращим та  затишнішим.  Розпорядники  святкового дійства максимально використали   можливості зручного розташування  та підготували    різноманітну програму із виступами кращих творчих колективів міста, казковою виставою, дитячими атракціонами та святковою торгівлею.   На відкриття  ялинкового містечка  прийшла рекордна за останні роки кількість  мешканців.

Із початком новорічних та різдвяних свят  городян привітав  міський голова Юрій Вілкул. Побажав   гарних канікул  та  яскравих новорічних вражень  школярам,  їхнім  батькам – сімейного затишку та успіху у всіх починаннях.

«Душевне тепло,  мир, любов та взаємоповага - це зараз  найголовніше для  нашого міста, області, країни, - підкреслив Юрій Вілкул, - ми робимо  все  для наших  дітей, щоб вони були успішними і  досягали високих результатів  у навчанні, спорті, творчості. І нам це вдається.  Підтвердженням цього є  перемоги  криворізьких  школярів  у  престижних  олімпіадах, конкурсах, змаганнях. 

Ми робимо  все для того,  щоб   наше місто  спокійно жило та розвилося. За 9 місяців м  Кривий Ріг виробив стільки продукції,  скільки  жодна область не поклала в  бюджет розвитку  країни. На сьогодні Кривий Ріг  - єдине місто  в Україні,  де працюють всі  спортивні школи, Льодова арена.  Ми  турбуємося про наших воїнів та членів їхніх родин . У нас немає дрібниць -  ми працюємо для людей, для міста!  Адже найбільше щастя - коли  є мир, сміються діти,  а їхні   батьки можуть спокійно та благополучно   працювати!».

Головне ялинкове містечко радо зустрічатиме криворіжців на  новорічні та різдвяні свята.  Сяюча 14-метрова лісова красуня   даруватиме  справжній новорічний настрій та віру у  казкове диво.      

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому  
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net                             


 

 

22 грудня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради