Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сервіс «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» Центру «Віза»(«Центр Дії») інформує

Створено: 2024-10-22 12:45:56Оновлено: 2024-10-22 12:48:21

Послуги щодо обміну посвідчень водія та реєстрації/перереєстрації транспортних засобів, що надаються через сервіс «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» Центру «Віза» («Центр Дії»), завжди користуються попитом серед криворіжців, гостей міста та Захисників і Захисниць України.

З початку функціонування сервісу «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» надано 1 085 послуг, з яких обмін посвідчення водія – 1 032; реєстрація/перереєстрація ТЗ – 53.

Сервіс працює з вівторка по п’ятницю та здійснює прийом в Головному офісі Центру. Захисники і Захисниці України обслуговуються першочергово!

Під час прийому можна здійснити:

обмін посвідчення водія у разі: зміни персональних даних; втрати, викрадення або пошкодження посвідчення водія; закінчення строку дії посвідчення водія (за умови вчинення особою протягом двох років з дня видачі посвідчення водія не більше 2 адміністративних порушень ПДР);

реєстрацію нового або вживаного авто та перереєстрацію транспортного засобу (ТЗ) у разі зміни власника ТЗ; його персональних  даних або у зв’язку із встановленням ГБО.

Для отримання послуг достатньо пред’явити:

  • документ, що посвідчує особу, у т.ч. е-Паспорт із застосунку «Дія»;
  • ІПН, у т. ч. із застосунку «Дія»;
  • документи, що підтверджують зміни персональних даних;

для обміну посвідчення водія:

  • діюче посвідчення водія (за наявності);
  • документ про сплату адміністративного збору - 572 грн.

для реєстрації/перереєстрації ТЗ:

  • свідоцтво про реєстрацію ТЗ (за наявності);
  • документи, що підтверджують правомірність придбання ТЗ із зазначенням його вартості;
  • документ щодо відповідності конструкції ТЗ установленим вимогам безпеки дорожнього руху (для реєстрації або перереєстрації у зв’язку із встановленням ГБО);
  • документ про сплату адміністративного збору 836 грн. (без заміни номерних знаків) та 1114,22 грн. (з видачею номерного знаку).

Звертаємо увагу, що на час дії воєнного стану в Україні, надання медичної довідки та висновку про експертне дослідження ТЗ не є обов’язковим та здійснюється за бажанням заявника! Виняток — ввезені з-за кордону вживані транспортні засоби, які реєструються в Україні вперше.

Щоб  замовити  бажану  послугу, необхідно  зареєструватися  на  прийом  до  Центру «Віза»  («Центр Дії»)  за  допомогою  вебпорталу  Центру  «Віза»  ( «Центр Дії» )  в  розділі

«Попередня реєстрація» або мобільного застосунку «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза» чи скориставшись чат-ботом в месенджерах Viber та Telegram або швидким посиланням за допомогою QR-коду:

 

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

           

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

e-mail
:[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

22 жовтня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради