Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: «Маємо чітке розуміння, які проекти у нас вже працюють, які в роботі, й які будуть втілюватися у найближчі роки»

Створено: 2015-10-22 17:30:07Оновлено: 2015-10-23 11:56:52

Пленарне засідання 65 сесії Криворізької міськради шостого скликання пройшло чітко та по-діловому. Депутати прийняли рішення з 89 питань. Всі вони були відпрацьовані та вивчені на постійних комісіях.

Протягом п’яти років міська рада  розв’язувала  важливі для криворізької громади питання, працювала задля розвитку та процвітання рідного Кривбасу. Що зроблено за цей час, реалізовані проекти, добрі справи та починання відображені у фільмі «Зі знанням справи, з любов’ю до міста». Міський голова Юрій Вілкул подякував депутатам за командну, злагоджену роботу, ініціативність і тверду громадську позицію. «П’ять років  тому, коли ми тільки починали працювати, місто мало готовим лише один проект. Зараз – їх близько семисот. Ми маємо чітке розуміння, які проекти у нас вже працюють, які в роботі, й які будемо втілювати у найближчі роки. Я переконаний, що саме такий підхід і дозволив нам досягти позитивного результату»,- сказав мер.

Депутатам міської ради шостого скликання довелося працювати у складні часи. Та, незважаючи на труднощі, виконувався міський бюджет та соціальні програми, облаштовувалися парки, відкривалися сучасні амбулаторії, спортивні майданчики, тощо. Відремонтовано більше одного мільйона квадратних метрів автошляхів - рекордна площа за часи незалежності України. Завдяки природоохоронним заходам викиди шкідливих речовин у повітря зменшились на сімнадцять відсотків. У п’ять разів  збільшено кількість адміністративних послуг, які мешканці можуть отримати в Муніципальному центрі послуг. «Ми відпрацювали чіткий механізм дій, розробили комплексний підхід до вирішення кожного питання,- підкреслив Юрій Вілкул,- разом з вами працювали задля добробуту, безпеки та комфорту криворіжців, задля розвитку рідного міста».

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

 

22 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради