Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Мобільний офіс» Центру «Віза» - «Швидка допомога» для криворіжців

Створено: 2022-09-22 15:18:49Оновлено: 2022-09-22 15:21:54

 З понеділка, 19.09.2022 року за завданням начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула для зручності людей, чиї будинки постраждали внаслідок підтоплення через військову агресію Російської Федерації у Центрально-Міському районі розпочав виїзну роботу Мобільний офіс Центру «Віза». Графік та місця дислокації попередньо були узгоджені з виконкомом Центрально-Міської районної у місті ради, з метою забезпечення максимальної доступності для мешканців міста.

Виїзна бригада у складі 2-ох адміністраторів Центру «Віза» та 2-ох соц.працівників у понеділок та середу з 10.00 до 14.00 приймали всіх постраждалих, кому необхідна допомога у поданні повідомлення про пошкоджене чи зруйноване нерухоме майно та оформленні заявки на матеріальну допомогу з міського бюджету. За ці дні в Мобільному офісі виявили бажання подати повідомлення про пошкоджене нерухоме майно 36 чоловік та 20 - на матеріальну допомогу від міста.  

Наступний виїзд Мобільного офісу в Центрально-Міський район запланований на завтра, 23.09.2022 року, до Військового містечка – 1, вул. Костя Пестушка, 1, біля Комунального позашкільного навчального закладу "Центр художньо-естетичної творчості дітей та юнацтва "Орфей" Криворізької міської ради.

До речі, подати повідомлення про пошкоджене чи зруйноване нерухоме майно та заяву на матеріальну допомогу від міста криворіжці, чиї домівки постраждали від підтоплення внаслідок ракетного удару окупантів мають змогу у всіх територіальних підрозділах Центру «Віза», які розташовані в кожному районі міста. За цей тиждень 75 криворижців вже встигли скористатися допомогою адміністраторів Центру «Віза» у поданні повідомлень про пошкоджене нерухоме майно, а 90 мешканців міста подали заяви на матеріальну допомогу від міста через працівників управлінь праці та соціального захисту населення.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

22 вересня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради