Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2016-08-22 16:23:11Оновлено: 2016-08-22 16:23:58

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», у виконкомі міської ради 18.08.2016 відбулись громадські слухання з питання обговорення проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності (або прав на них) на території міста Кривого Рогу». 

В обговоренні брали участь члени територіальної громади та депутатського корпусу, суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, податкових інспекцій міста, засобів масової інформації.

Було обговорено питання порядку продажу земельних ділянок комунальної власності (або прав на них) на конкурентних засадах через земельні торги (аукціони), основні правила підготовки та проведення яких встановлені Земельним кодексом України. Разом з тим, визначення послідовності дій, термінів їх проведення, забезпечення прозорості процедур, урахування думки громадськості, суб’єктів господарювання та інших учасників, що забезпечують функціонування ринку земель, потребують конкретизації та більш чіткої визначеності й уведення додаткових критеріїв, якими розпорядник земель має керуватися при наданні пропозицій щодо добору земельних ділянок, які (або права на які) пропонується реалізовувати через земельні торги. Розв’язати проблему пропонується шляхом ухвалення рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності (або прав на них) на території міста Кривого Рогу».

Наголошуємо, що термін громадського обговорення проекту  рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності (або прав на них) на території міста Кривого Рогу» триватиме до 05.09.2016 включно.  Зауваження та пропозиції  до проекту рішення приймаються  в письмовій формі  управлінням містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 520, тел. (0564) 92-13-81, 74-24-33; електронна адреса: [email protected]).

Управління містобудування, архітектури та земельних відносин, розвитку підприємництва виконкому міської ради


 

22 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради