Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулося засідання міської робочої групи з питань реалізації проекту РЕОП

Створено: 2014-08-22 14:08:46Оновлено: 2014-08-22 14:12:48

21 серпня 2014 року на базі Криворізького представництва Дніпропетровської торговельно-промислової палати відбулося засідання міської робочої групи з питань реалізації проекту "Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України (РЕОП)", з метою представлення та обговорення бюджетних та економічних рекомендацій, розроблених в рамках Проекту РЕОП.

Засідання відбулось під головуванням заступника міського голови Світличного Олександра Вікторовича за участі членів робочої групи, представників проекту та безпосередньо директора проекту РЕОП Пола Дарбі.

ДОВІДКОВО:

Співпраця з проектом "Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України" (РЕОП), що тривала майже 4 роки наближається до свого завершального етапу.

За період дії проекту члени робочої групи відвідали низку теоретичних і практичних тренінгів з питань демографічного, економічного, бюджетного прогнозування та бенчмаркінгу та отримано практичний досвід роботи з цими прогнозними моделями.

На сьогодні, за результатами співпраці, підготовлено демографічний прогноз для міста Кривого Рогу до 2030 року та економічний прогноз до 2017 року та рекомендації до цих прогнозів.

Проектом РЕОП підготовлено та передано для використання в роботі інструкції з користування моделями демографічного та економічного прогнозів у друкованому та електронному вигляді.

Інструкції містять детальний опис щодо загальної структури моделі, її використання та оновлення на майбутні періоди.

Крім того, важливим результатом співпраці є підготовка кластерного аналізу економіки міста Кривого Рогу та рекомендацій до його розвитку.

Після представлення зазначених рекомендацій, усі члени робочої групи прийняли активну участь в обговоренні нюансів та проблемних моментів використання цих моделей. Пропозиції щодо доопрацювання прогнозних моделей з урахуванням змін соціально-економічних реалій міста було надано представникам проекту РЕОП для здійснення відповідних корегувань.


 

22 серпня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради