Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПОСЛУГА ОДНИМ ПАКЕТОМ «НОВИЙ СУБ’ЄКТ – НОВИЙ ОБ’ЄКТ» - ДЛЯ ТИХ, ХТО ЗАПОЧАТКОВУЄ ВЛАСНУ СПРАВУ

Створено: 2024-05-22 10:14:36Оновлено: 2024-05-22 10:17:57

Незважаючи на військову агресію, та щоденні злочинні дії країни-окупанта – росії,  в Україні, у більш-менш безпечних регіонах, постійно фіксуються звернення від громадян щодо державної реєстрації фізичної особи підприємцем. Це Є – ДОБРИЙ ЗНАК! ПЕРЕМОЗІ - БУТИ! УКРАЇНІ – ПРОЦВІТАТИ!

Для зручності започаткування власної справи в Україні, майбутнім суб’єктам господарювання радимо звернути увагу на наявну у переліку комплексних послуг, запропонованих Центром адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії), адміністративну послугу одним пакетом за життєвою ситуацією «Новий суб’єкт – новий об’єкт».

Дана послуга у своєму складі налічує 5 адміністративних послуг, а саме:

  • державна реєстрація фізичної особи-підприємцем;
  • державна реєстрація створення юридичної особи (крім громадського формування);
  • надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; 
  • реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки;
  • завірення декларації про розміщення об’єкта бізнесу (торгівлі, ресторанного господарства, з виробництва продуктів харчування (стаціонарних), ринків).

Вичерпну інформацією щодо даної пакетної послуги викладено на вебпорталі Центру «Віза» у розділі: Послуги/ Комплексні послуги/ Новий суб’єкт – новий об’єкт, за посиланням:  https://viza.kr.gov.ua.

Вчергове, повідомляємо, що надання адміністративних послуг у Центрі «Віза» відбувається за попереднім електронним записом. Здійснити попередню реєстрацію на прийом до ЦНАПу можливо на вебпорталі, за вищезазначеним посиланням, у розділі: Попередня реєстрація/ Запис на прийом/ Прийом документів адміністраторами, або скориставшись мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза»,

безкоштовно, завантаживши його в  GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5, чи за допомогою QR-коду:

 

Завжди раді Вам!

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Ваша довіра - наш досвід! 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр Дії»:
e-mail: 
[email protected],

 https://viza.kr.gov.ua/

22 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради