Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Чому в Дії не з’являється паспорт? Відповідає Центр «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2024-05-22 12:43:07Оновлено: 2024-05-22 12:45:35

Дія (скорочення від «Держава і я») — мобільний застосунок, вебпортал і бренд цифрової держави в Україні, розроблений Міністерством цифрової трансформації України. 

Застосунок дає змогу відображати  в смартфоні цифровий аналог  паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордонводійського посвідчення та інших документів, а також передавати їхні копії при отриманні адміністративних, інших публічних послуг, зокрема банківських чи поштових.

До Центу «Віза» («Центр Дії») звертаються відвідувачі з питанням: «Чому в Дії не відображається паспорт»?

Відповідаємо: в застосунку Дія доступні лише біометричні документи, а паспорти-книжечки зразка 1994 року та закордонні паспорти старого зразка не відображаються в Дії.

Якщо Ви є щасливим власником ID-картки або біометричного закордонного паспорта, то Вам залишається лише авторизуватися в застосунку зручним для Вас способом — через NFC або BankID.

Після авторизації ID-картка автоматично відобразиться в Дії за наявності всіх даних у реєстрі Державної міграційної служби.Разом з тим, нагадуємо, що у місті Кривому Розі  кожний громадянин України  може  оформити паспорт у формі  ID-картки або паспорт громадянина України для виїзду за кордон у Центрі «Віза» («Центр Дії»).

 

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

22 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради