Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проект міського голови «Нова генерація Кривого Рогу» - шанс для молоді та нові перспективи для розвитку міста

Створено: 2012-05-22 14:40:42Оновлено:


22 травня у Криворізькому національному університеті відбулася презентація комплексного проекту «Нова генерація Кривого Рогу».


Зазначений проект ініційований міським головою Юрієм Вілкулом з метою визначення та подальшого упровадження у життя найбільш цікавих молодіжних програм.

За словами Юрія Григоровича у Кривому Розі багато робиться для молоді, а наразі час переходити на принципово новий рівень роботи з молодими криворіжцями.

«Молодь - потужний потенціал будь-якого міста, а особливо Кривбасу. Завдяки проекту «Нова генерація Кривого Рогу» місто отримає нові перспективи для подальшого розвитку, а учасники програми матимуть змогу не лише проявити креативне мислення та реалізувати свої ідеї, а й вирішити кар’єрні питання», - відзначив міський голова. «Взяти участь у проекті зможе кожен, хто цього бажає, кому небайдуже майбутнє нашого улюбленого міста, хто хоче, щоб Кривий Ріг став ще красивішим та комфортнішим для жителів і, головне – у кого є конкретні ідеї, як це зробити» - підкреслив Юрій Григорович Вілкул.

Міський голова детально розповів про 4 умовні направлення проекту - це: «Затишне та гарне місто», «Місто в якому цікаво», «Місто нових ідей» та «Місто, яке я люблю». Зазначив, що у кожному з напрямів присутні номінації з різносторонньої тематики, наприклад щодо облаштування окремих територій міста чи запровадження тих чи інших заходів, присвячених активному відпочинку молоді тощо. Також міський голова акцентував увагу на тому, що кожен бажаючий буде мати можливість передати свій проект на розгляд та, у разі цікавих ідей, стати переможцем у відповідній номінації. «Хочу відзначити, що цей проект буде знаходитися у постійному розвитку, і якщо у когось зараз або пізніше виникнуть цікаві теми інших номінацій – ми їх із задоволенням обговоримо та включимо у проект», - сказав Юрій Григорович Вілкул.

«Хочу зупинитися на головному завданні, визначеному програмою. Настав час, коли кожна молода людина, що живе у Кривому Розі, повинна себе запитати: «А що я можу зробити і що зробив для свого рідного міста?» Я упевнений, що тепер у молоді з'явиться можливість втілити у життя свої найсміливіші творчі задуми. Щиро бажаю усім цікавої творчості, оригінальних ідей, ентузіазму!» - сказав на завершення зустрічі з молоддю міський голова Юрій Вілкул.

Зараз на офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради створюється окрема сторінка Проекту «Нова генерація Кривого Рогу», на якій кожен зможе віднайти детальні умови участі, взяти участь в інтерактивному голосуванні в тій або іншій номінації. Наступним кроком буде накопичення і розгляд проектів конкурсною комісією й городянами. Для максимальної прозорості цього процесу будуть задіяні місцеві ЗМІ.

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради