Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Співпраця Центру «Віза» («Центр Дії») та Маріупольського ЦНАП

Створено: 2024-04-22 13:29:59Оновлено: 2024-04-22 13:34:27

Місто Кривий Ріг ще з початку повномасштабного вторгнення стало місцем прихистку для багатьох українців. Мешканці міста-героя Маріуполя не стали виключенням. Так, на сьогодні в Кривому Розі зареєстровано 2374 маріупольця. Тож, коли у серпні 2022 року в нашому місті відкрили центр «ЯМаріуполь», Центр «Віза» («Центр Дії») не залишився осторонь. Було запроваджено співпрацю, завдяки якій сотні маріупольців змогли отримати консультації щодо відновлення втрачених документів, отримання соціальних виплат, соціального захисту та оформлення документів членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю внаслідок війни, тощо.

За час співпраці у Центрі «Віза» («Центр Дії») 97 маріупольців подали документи для реєстрації нерухомого майна, а 49 звернулись щодо реєстрації бізнесу, зокрема 3 фізичні особи-підприємці та 11 юридичних осіб здійснили релокацію своїх підприємств до Кривого Рогу.

Тож, не дивним є те, що сьогодні до Центру «Віза» («Центр Дії») з ознайомчим візитом завітав адміністратор Маріупольського ЦНАП. Для неї було проведено екскурсію Головним офісом та ознайомлено з сервісами, доступними в тому числі і для маріупольців.

Центр «Віза» («Центр Дії») та Маріупольський ЦНАП домовились про подальше укріплення співпраці, тож разом працюватимемо задля нашої спільної Перемоги!

 

Центр «Віза» («Центр Дії») # Разом до Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

22 квітня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради