Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

О. Вілкул: Десятки тисяч криворіжців вийшли на загальноміський День довкілля, щоб допомогти впорядкувати рідне місто - дякую кожному!

Створено: 2024-04-22 10:40:48Оновлено: 2024-04-22 10:48:51

З ранку 20 квітня у Кривому Розі в парках, скверах, біля будинків, на дитячих майданчиках з робочим інструментом працювали містяни – садили дерева і чагарники, прибирали сміття, щоб зробити своє місто біль ошатним та чистим.

Традиційно, у квітні проходить загальноміський День довкілля. В умовах війни цей захід набуває особливого значення - він об’єднує жителів, і крім екологічного аспекту -прибирання, очищення території, має і психологічний зміст - допомагає відволіктись кожному мешканцю.

Сьогодні у День благоустрою в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» взяли участь десятки тисяч мешканців міста, було залучено  37 одиниць техніки (як комунальної так і підприємств), висаджено 179 дерев та 104 чагарника, прибрано 39 сміттєзвалищ та очищено 15,4 км берегів.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул взяв участь у висадці дерев та кущів (катальпи та спіреї) у парку Шахтарський у Покровському районі та разом із Нацгвардійцями висадив туї і горобину біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у Саксаганському районі.

«Дуже вдячний криворіжцям, які долучилися до Дня довкілля та всі разом вийшли, щоб прибрати свої прибудинкові території, парки, майданчики. Ми любимо рідне місто. І зараз ми також допомагаємо комунальникам, адже багато працівників в армії, захищають рідну країну, місто від ворога. Кривий Ріг - сила і разом ми переможемо!», - сказав Олександр Вілкул.

22 квітня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради