Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Підписано Договір про співробітництво між виконкомом Криворізької міської ради та ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Створено: 2011-04-22 13:44:52Оновлено:

21 квітня відбулося підписання Договору про співробітництво та організацію взаємовідносин між виконавчим комітетом Криворізької міської ради та ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Підписали документ міський голова Юрій Вілкул і Генеральний директор підприємства Рінат Старков.

Договором передбачено виділення ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» у поточному році коштів у сумі 15 млн. грн. для реалізації соціальних програм, а також на поліпшення екологічної ситуації в місті. Як зазначив Ю.Вілкул, підписання Договору обумовлює сприяння ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» соціально-культурному розвитку міста шляхом надання коштів на будівництво, розширення, ремонт і утримання певних об'єктів соціальної та виробничої інфраструктури Кривого Рогу.

«Ми задоволені таким партнерством, адже АрселорМіттал Кривий Ріг – це одне із підприємств, яке дбає не лише про розвиток виробництва, а й про соціальний розвиток міста. Я сподіваюся, що такі ділові відносини, які існують у нас з відкритим акціонерним товариством «АрселорМіттал Кривий Ріг, будуть розвиватися і з іншими підприємствами міста. Це стане ще одним кроком для розвитку і процвітання Кривого Рогу, для вирішення нагальних проблем», - відзначив міський голова Юрій Вілкул.

Вищезазначені кошти будуть спрямовані на підтримку міського будівництва, а також на проведення ремонтних робіт в лікарнях, дитячих садках, школах Кривого Рогу. Крім того, протягом року будуть здійснені ремонти доріг та благоустрій житлових кварталів міста. За словами Ю.Вілкула 4 млн. грн. вже перераховано до міського бюджету. Вони у найближчий час будуть освоєні на встановлення безшумної трамвайної колії по проспекту Південний.

Генеральний директор ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Рінат Старков у свою чергу запевнив, що підтримка з боку їхнього відкритого акціонерного товариства у вирішення конкретних соціально важливих питань міста надаватиметься і надалі.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради