Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації призначений Олександр Юрійович Вілкул

Створено: 2010-03-22 12:44:15Оновлено:

Головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації призначений Олександр Юрійович Вілкул

Указом Президента України В.Януковича №384/2010 від 18 березня 2010 року на посаду голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації призначений Вілкул Олександр Юрійович, який раніше обіймав посаду заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва.

В п'ятницю, 19 березня, нового керівника області представив Прем'єр-міністр України Микола Янович Азаров. «Дніпропетровськ і область це ключове місто і ключова область», - сказав Прем'єр-міністр України. У своєму виступі він підкреслив, що в сьогоднішній складній ситуації потрібна консолідація всіх рівнів влади для проведення життєво необхідних реформ, оздоровлення ситуації і розвитку регіонів. Він відзначив високий професіоналізм і господарський досвід нового губернатора і висловив упевненість в тому, що вони ляжуть в основу кваліфікованої роботи на благо області.

«Я вдячний Президентові за високу довіру. Розцінюю це призначення як величезну відповідальність і тому вважаю основним завданням -економічне відродження Дніпропетровщини, яка, за моїм глибоким переконанням, є справжньою перлиною України, - сказав А.Ю. Вілкул. - Разом з відродженням економіки повинні зростати добробут і комфортність мешкання всіх жителів області. Для виконання цього завдання я зі своїми колегами докладу всі зусилля. Ми дійдемо до кожного міста, кожного району, кожного підприємства і господарства області для того, щоб жителі, промисловість і бізнес відчули позитивні зміни».

За інформацією управління преси та інформації
Дніпропетровської обласної державної адміністрації.



© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради