Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Дорогі ветерани! Шановні криворіжці!

Створено: 2024-02-22 11:09:54Оновлено: 2024-02-22 11:11:47

80 років минуло з того часу, як над Кривим Рогом прогриміли останні залпи перемоги й місто було звільнено від нацистських загарбників. Пам’ять про ті події жива й понині, а наші серця переповнює гордість за подвиг воїнів-визволителів.

На превеликий жаль, все менше залишається з нами ветеранів Другої світової війни. Сьогодні в Кривому Розі є 13 фронтовиків, у тому числі визволителька міста Погорілова Валентина Іванівна.

Шановні ветерани, від усієї душі дякуємо вам за ваш подвиг, за мир та свободу, яку ви подарували нам.

Уже 2 роки триває повномасштабна війна з Російською Федерацією і наші земляки зі зброєю в руках захищають Батьківщину. Ми віримо в наших захисників і захисниць, тому що нинішні воїни – нащадки своїх героїчних предків, які ніколи не дозволять ворогу перемогти.

Перемога буде за нами!

Місто шанує своїх ветеранів. Продовжується виплата матеріальних допомог і компенсацій, додаткових пільг, забезпечення продуктами харчування, зберігається безкоштовний проїзд у комунальному транспорті, не закрито жодної установи соціальної сфери. Місто працює над удосконаленням та забезпеченням надання якісних соціальних послуг.

Дорогі ветерани! Ви назавжди залишитеся для нас взірцем справжнього патріотизму та любові до Батьківщини. Бажаємо миру, міцного здоров’я, довгих років життя, любові та уваги рідних.

Слава героям!

Секретар міської ради –

виконуючий обов'язки

Криворізького міського голови                                           Юрій ВІЛКУЛ


22 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради