Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У місті відбулась публічна презентація проекту Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2025 року

Створено: 2016-02-22 13:39:59Оновлено: 2016-02-22 14:35:34

17 лютого 2016 року в актовій залі Криворізького національного університету відбулась публічна презентація проекту Стратегічного плану міста на період до 2025 року. На зустрічі були присутні представники промислових підприємств, бізнес-середовища, установ та закладів освіти, охорони здоров"я, культури та спорту, молодь міста, яку представляли члени молодіжних виконкомів міської та районних у місті рад та інші.

Під час вступної промови Криворізький міський голова Юрій Вілкул наголосив на доцільності та необхідності стратегічного планування для розвитку територіальної громади, акцентувавши увагу на вагомості участі громадськості як на етапі планування, так і на етапі реалізації Стратегії, оскільки від цього залежить успішність досягнення визначених цілей.

Про важливість Стратегії розвитку, як невід'ємної складової місцевого економічного розвитку зазначив Ігор Лепьошкін, головний експерт з питань місцевого врядування та розвитку Проекту ПРОМІС, який є провідним в Україні експертом зі стратегічного планування. Він підкреслив успішний п'ятирічний досвід співпраці з виконкомом Криворізької міської ради в напрямку розробки та реалізації Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу, що впроваджувався в місті з 2012 по 2015 рік.

З результатами його виконання присутніх ознайомила  Тетяна Підпалько, начальник управління економіки виконкому міської ради. Доповідач також проінформувала учасників про основні етапи формування проекту Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2025 року.

Далі, проект Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2025 року презентував Володимир Проскурнін, консультант зі стратегічного планування, який є одним із знаних фахівців в Україні, отже в його активі досвід розробки та оцінки впровадження стратегічних планів розвитку більше 40 міст, районів, субрегіонів нашої країни.

Під час презентації було представлено Місію, Бачення, основні напрями Стратегії, стратегічні та оперативні цілі, які планується реалізувати в Кривому Розі впродовж 2016 – 2025 років.

Подробиці у сюжетах https://www.youtube.com/watch?v=DS9z9ms6b2M та https://www.youtube.com/watch?v=2uw5TcANbBs&app=desktop.

Довідково: Стратегічний план розвитку міста Кривого Рогу на період до 2015 року – це перший стратегічний документ розвитку міста, що був розроблений у співпраці виконкому Криворізької міської ради та канадського Проекту міжнародної технічної допомоги "Місцевий економічний розвиток міст України". Стратегію було затверджено рішенням міської ради 23 листопада 2011 №711.


 

22 лютого 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради