Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Створено: 2015-01-22 10:44:20Оновлено: 2015-01-22 10:45:16

- проекту рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальні підрозділи» та аналізу його регуляторного впливу

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» виконком міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальні підрозділи» та аналізу його регуляторного впливу.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до статті 34 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Державною службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва надані пропозиції щодо вдосконалення даного проекту регуляторного акта відповідно до принципів державної регуляторної політики. З метою адаптації до вимог Законів України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності»,  «Про адміністративні послуги»  пункти 3.2; 4.12; 4.14 виключено, п.3.11 викладено в оновленій редакції. Попередню редакцію проекту з вище-вказаними пунктами оприлюднено в міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 04.11.2014 та розміщено на офіційних веб-сторінках виконкомів міської та районних  у місті рад.

Розробником проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальні підрозділи» та аналізу його регуляторного впливу є відділ дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені 23.01.2015 в на офіційних сторінках  в мережі Інтернет:

- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;

- виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської www.dzr.dp.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.gov.ua www.trnvk.dp.ua, vykonkom-tsmkr.gov.ua .

Цілі прийняття регуляторного  акта:

Забезпечення доступності отримання адміністративних послуг мешканцями Кривого Рогу в Центрі надання адміністративних послуг « Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальних підрозділах.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються протягом місяця  з 23.01.2015:

-  відділом дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради

поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, буд.1, каб. 150, тел. 92-25-94, електронна адреса: [email protected];

- управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради

поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected];

- на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@riad.com.ua, [email protected][email protected][email protected], [email protected], [email protected].

Примітка: експертний висновок відповідальної комісії –  постійної   комісії Криворізької міської ради з питань регуляторної політики та підприємництва, щодо регуляторного впливу проекту регуляторного акта – рішення міської ради  «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальні підрозділи» та аналізу його регуляторного впливу; аналіз пропозицій розміщено на офіційній сторінці виконкому міської ради www.kryvyіrih.dp.ua.


 

22 січня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради