Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

З 1 грудня 2014 року

Створено: 2015-01-22 12:27:32Оновлено: 2015-01-22 12:33:34

почав працювати новий номер телефону –  0800 500 444 –  з розширеною кількістю каналів. Цей номер контакт-центру ПАТ «ДТЕК  Дніпрообленерго» тепер єдиний. Контакт-центр повністю автоматизований, спеціалісти якого консультують з усіх питань електропостачання в цілодобовому режимі.  Деякі питання  щодо отримання інформації по рахунку, тепер можна вирішити без відвідування центрів обслуговування клієнтів. Завдяки використанню сучасних технологій та зручному алгоритму роботи, оператори в лічені секунди отримують інформацію про клієнта і оперативно відповідають на його приватні питання. Зателефонувавши за цим номером, клієнт може:

  • залишити заявку на виконання технічних робіт та послуг;
  • повідомити показання свого приладу обліку на перше число і платити тільки за вже спожиту електроенергію;
  • задати питання про надані електропостачальною компанією послугах;
  • розібратися з актуальним станом свого особового рахунку;
  • отримати консультацію з питань взаємодії з компанією;
  • дізнатися докладніше про сервіси компанії – «Особистий кабінет побутового Клієнта», що надає повний доступ до свого особового рахунку, про SMS сервіс, завдяки якому можливо першого числа передавати показання лічильника електропостачання і платити тільки за спожиту електричну енергію.

Підготовлено управлінням благоустрою та житлової політики виконкому міської ради за інформацією сайту ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго».


 

22 січня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради